Απ'ότι ξέρω ο Ferdinand Porsche, όταν σχεδίασε τους σκαραβαίους είχε κάποιες παραμέτρους από τον χίτλερ.
α. Φθηνή κατασκευή.
β. Ελαφρύ αυτοκίνητο.
γ. Να μην πολυ-χρειάζεται συντήρηση.
Όλα αυτά συνέβησαν διότι:
Ήθελε να προορίζεται για όλους τους Γερμανούς.
Να μην χρειάζεται μεγάλους κινητήρες και να μην "μασάει" στις δύσκολες συνθήκες των πολέμων (λάσπη, χίονια, άμμος)
Ποιός θα έκανε συντήρηση σε τέτοιες συνθήκες????
Όπότε:
Mε ένα ελαφρύ αμάξωμα (800kg +,-) αερόψυκτο (λόγω έλλειψης νερού σε πολλά μέρη που θα πήγαινε, ή για αποφυγή
καταστροφής κινητήρα από διαστολές του νερού μέσα σ'αυτόν)
κατασκεύασε ένα μικρό BOXER που "κρέμεται" στον πίσω άξονα...
Το σαράκι του όμως (του Porsche) ήταν τα σπορ αυτοκίνητα, αφού παλαιότερα σχεδίαζε κινητήρες για άλλες εταιρίες
(όπως π.χ. AUTO UNION, πρώην AUDI, με κτηνώδης-για την εποχή κινητήρες, στα αγωνιστικά τους.) και να έχει και αυτός
μια δική του εταιρία.
Όπότε μοιραία (λόγω οικονομικών κυρίως) η πρώτη Porsche λίγο απέχει από τον σκαραβαίο..
Η όλη παρένθεση γίνεται για ένα και μοναδικό λόγο!
Βαρεθήκαμε κύριοι με τα αλογάκια στα μπρελόκ τον κομπλεξισμό σας...
Την ιστορία σας την ξέρετε???
50, 60 χρόνια εξέλιξης σε μια κουρασμένη (σχεδιαστικά) μορφή αυτοκινήτου..
Με αποτέλεσμα? Να ξεκατινιάζεστε για τα DATSUN?
Καλύτερος δεν είναι αυτός πο κάνει να δείχνει τον αντίπαλο (ανταγωνιστή) χειρότερο..
Ειναι αυτός που (καταφέρνει) να το αποδείξει.
Υπάρχει και το savoir vivre και όσο και αν προσπαθείτε να το μεταφέρετε, δεν το έχετε..
Η Carrera GT, ήταν μια καλή αρχή από μέρους σας (πολύ ολοκληρωμένο) γιατί δεν έχει συνέχεια?
Ο ρομαντικός (που θέλει 911) ας την πάρει με όποια τροποποίηση του σασί θέλει..
(911 απλή, S, turbo, cabrio, turbo-cabrio, targa, τετρακίνητη, πισωκίνητη, diesel-σε λίγο, ηλεκτρική, GT κάτι, κ.λ.π. κ.λ.π.)
Αυτό δεν είναι ΣΠΟΡ, αυτο λέγεται ΚΟΝΟΜΑ και όπου κάτσει ο πελάτης τον αρπάζουμε..
Αν ζούσε ο PORSCHE θα έβαζε φωτιά στην εταιρία του (εκτός και αν έμπαινε και αυτός στη δίνη της ΚΟΝΟΜΑΣ)
Εδώ δηλώνουν πως αγόρασαν την VW (????) Έναν κολοσσό.
(Άλλη μία κομπίνα για τους ρύπους τους)
NISSAN GT-R κύριοι.
SIERRA είχα, αντίπαλος ήταν, τα ρέστα μου σ'αυτούς, που έβγαλαν το κτήνος...
Η παρέμβαση ίσως είναι

αλλά κάποια πράγματα πρέπει να ακούγονται.
Δεν είμαι ισοπεδωτικός.. Μ'αρέσουν (κάποιες porsche) και ίσως γούσταρα και κάποιες.
ΟΧΙ στα λεφτά που τις ζητάτε όμως..

για την ανάγνωση και τον χρόνο σας..